Program


Csík János és a Mezzo: Gyémántból kalitkát

Csík János és a Mezzo: Gyémántból kalitkát

Friss, lendületes előadásukban a magyar népzenével együtt, jazz ízű dallamok szólalnak meg a népzene és a jazz muzsika mesterei tolmácsolásában. Első nagylemezük kapcsán (Szép a tavasz, szép a nyár), szakmai elismeréseként Fonogram-díjra jelölték őket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szerda, 19:00

A különleges formáció – Csík János és a Mezzo – tavaszi lemezbemutató koncertje, amely a Gyémántból kalitkát címet viseli, sajátos, jó hangulatú zenei élményt ígér.

Friss, lendületes előadásukban a magyar népzenével együtt, jazz ízű dallamok szólalnak meg a népzene és a jazz muzsika mesterei tolmácsolásában.  Első nagylemezük kapcsán (Szép a tavasz, szép a nyár), szakmai elismeréseként Fonogram-díjra jelölték őket.

A dalok – ahogyan Csík Jánostól megszokhattuk –, népzenei köntösben szólalnak meg, szerethetően megidézve régi és új zenéket, újragondolva azokat. Éppen ezért újszerű és magával ragadó a zenekar muzsikája, szokatlan és mégis jólesően ismerős.

Váltson jegyet, és találkozzunk ezen a páratlan koncerten!

Legyen Önnek is velünk “Szép a tavasz, szép a nyár!”

A zenekar tagjai:

Csík János hegedű, ének

Kisgyőri Krisztián bőgő

Mészáros János brácsa, trombita, koboz

Németh Zsolt gitár, ütőgardon

Rácz Gábor zongora

Szabó Kocsis Zsuzsanna ének

Vadas László citera, tangóharmonika 

Ajánló


“Kálmán Imre, a világ egyik legismertebb magyarjának hihetetlen életművéből válogattuk előadásunk magyaros, franciás, oroszos, amerikai és indiai hangulatot árasztó elemeit.…

Az Agorában a 2023-as esztendőt is – híven a hagyományokhoz – Tatabánya Város Fúvószenekara Újévi koncertjével, s annak ráadásával indítjuk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!